Indonesische catering

Catering op feesten is er in allerlei soorten en maten en in Nederland is ondermeer de Indonesische catering erg populair. Bami, nasi, saté en diverse heerlijke sauzen, er wordt op veel feesten heerlijk van gesmuld.

Indonesia Indah is één van de grootste aanbieders van Indonesische catering als het gaat om authentieke Indonesische gerechten. U heeft de mogelijkheid om uw Indonesische catering naar eigen wens samen te stellen. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende basisgerechten, vleesgerechten, groentengerechten en bijgerechten. Indien nodig denken wij graag met u mee.

Overigens is in het geval van Indonesia Indah ook de mogelijkheid om het eten af te halen of in de winkel te komen kopen.

Klanten zijn zeer tevreden over de gerechten. Eén van de reacties: ‘Op mijn vijftigste verjaardag eten besteld bij Indonesia Indah. Van te voren paar keer heen en weer gemaild of aan al mijn wensen kon worden voldaan. Was geen enkel probleem. Zodoende een top verjaardagsfeest met geweldig lekker eten gehad. Zeer zeker aan te raden om hier je Indisch eten te bestellen.’

(Visited 319 times, 1 visits today)