Catering in stadions

Ook bezoekers van voetbalstadions willen graag een hapje en een drankje. Daarom bestaat er ook catering in stadions. En dat is de laatste jaren flink uitgebreid.

Vroeger kon men een kop koffie, een mars, een gevulde koek en soms een warme worst halen. Tegenwoordig is er keuze uit bier, verschillende frisdranken, koffie of thee en een ruim assortiment uit snoepgoed en chips. En er zijn broodjes gehaktbal, hamburgers en de oude vertrouwde warme worst.

FC Utrecht is één van de clubs in Nederland die onlangs grote wijzigingen heeft doorgevoerd in de catering in stadion Galgenwaard. Niet alleen is het assortiment vergroot; ook heeft de club de betaalwijze aangepast en kunnen supporters nu via een handige betaalpas hun producten betalen. In de krant laat Willem van Kralingen van het bedrijf Le Credit Sportif, dat het nieuwe systeem invoert, weten dat het goed ging. ‘Mensen moeten er misschien even wennen, maar je ziet de wachttijden aanzienlijk korter worden. We hebben het systeem al ingevoerd bij NAC, NEC, Dordrecht en Excelsior en nu zijn Heracles en FC Utrecht aan de beurt.’

(Visited 358 times, 1 visits today)